Hoppa till huvudinnehåll

Drupal

 Vi arbetar med Drupal CMS, som är en open-source mjukvara för hanteringen av webbplatser. Drupal gör det väldigt lätt att hantera utseendet, strukturen och hela innehållet av hemsidan och är gjort för alla typer av användare, nybörjare och proffs likadant. För att förstår hur det fungera offererar vi träning för Drupal-systemet, så att du lär dig hur du kan lägga in texter, bilder, filer till din sida, och hur du kan ändra menyer, strukturen och utseendet av sidan. Om du väljer oss för att hosta din sida på våran webbserver, betyder det att själva drupal-mjukvaran inte beräknas in i din diskförbrukning, som betyder att du har mer plats för dina filer. Kontakta oss gärna för mer information

 

 

Drupal Mentoring

Alla behöver ibland en mentor, och att jobba med Drupal är inget undantag! Vi erbjuder privata mentor tjänster för stora och små projekt, dock åtminstone 10 timmar, även på distans. För oss är det inte bara coaching eller en kurs. Vi vill fram för allt deltar aktivt i ditt projekt för att lösa aktuella problem och hjälper till att du lär dig nog för att vara helt oberoende av någon konsult. Det betyder att vi jobba tillsammans istället för att bara undervisar dig, och du kommer får precis den träning du behöver.  

Det är vår favorit tjänst! Så kontakta oss gärna om du är intresserat.

Mentoring FAQ

Hur fungerar det?

Vi börjar med en 45 minuters möte var vi kommer överens om målen för projektet, och ser vad du har för behov. Sen kommer du få en massa hemläxor. Sen träffas vi vid behov, och hela mentor jobbet kommer att tar mellan två och fyra veckor, beroende hur snabbt vi kommer fram.

Är programmet baserat på vad jag som kund behöver eller på vad du som mentor vill lära mig?

Innehållet av programmet är helt basear på vad du behöver för att kunna använder Drupal utan min hjälp. Du kan helt kontrollera och bestämmer programmet och hastigheten.

Kan jag ställer frågor? Även dumma frågor?

Javisst! Du kan ringer mig, eller kontakta mig via Skype eller Google Hangout, or Whatsapp. (Nästan) när som helst!

Vad kan du om Drupal?

Se här: https://drupal.org/user/101298

Hur mycket kostar det?

SEK 600 per timme